Loading...

Change Agent

Change Agents zijn cruciaal in het veranderproces van iedere organisatie. Scoor jij als een bezetene op de games? Dan is rol van Change Agent vast iets voor jou.

 


 

Scoor jij vreselijk hoog in alle games? Dan ben je een PCA... jaja een Potentiele Change Agent. Dat is iemand die het verschil maakt in iedere organisatie. Zonder Change Agents geen, je raadt het al, geen verandering.

ONEFUTUREPLAY biedt een Change Agent programma aan. Daarbij gaat de Change Agent met teams of groepen een Challenge aan. Als Change Agent begeleid jij een leertraject dat eindigt met een certificaat voor alle deelnemers die de challenge hebben volbracht.

Jouw organisatie biedt nog geen Change Agent programma aan. // Jouw organisatie biedt al een Change Agent programma aan.

Weten hoe jij Change Agent kunt worden en jouw organisatie op sleeptouw neemt naar een duurzame organisatie? Klik hier.

Vouw in

Wat kan een Change Agent allemaal? Klik hier.

Als Change Agent kan jij ook wat een ''normale'' Speler kan. Dat is:

  • Per game spelen. In de games kun je bijvoorbeeld worden getest op jouw impact, bewustzijn, kennis, vaardigheden, waarden, affiniteit of teamrol. Jij kiest welke game jij wilt doen, en in welke volgorde. Voor elke afgeronde game krijg je een badge!

  • De Challenge spelen. Hier dagen wij je uit om alle games die aanbevolen zijn voor jou te spelen. De Change Agent binnen jouw team/ organisatie bepaalt wanneer de Challenge gespeeld moet zijn. Jij bepaalt wanneer je de losse games speelt. Haal jij 1 game per dag? Of 1 per week? Of…? 

  • Certificaten halen. Een certificaat kan je behalen door examen te doen. In een examen worden alle games in 1x achter elkaar gespeeld. Tijdens het examen kan jij laten zien wat je allemaal al hebt geleerd! Aan het einde krijg je jouw certificaat.

Daarnaast heb jij als Change Agent de speciale rol om mensen binnen jouw organisatie te mobiliseren! Omdat jij zo goed hebt gescoord op de games kun jij anderen motiveren en helpen om (alle) games te spelen. Dit doe jij door jouw collega’s uit te dagen om een Challenge te spelen. Wat jij als Change Agent kan:

  • Een reeds bestaande Challenge selecteren of een nieuwe Challenge in elkaar zetten. Hierbij de begin en einddatum van Challenges vaststellen.

  • Spelers uitdagen door ze toe te voegen aan de Challenge en notificaties sturen om een Challenge te spelen.

  • Per individuele speler de score per game en de gemiddelde totaalscore over alle games bekijken (als de speler daartoe toestemming verleent).

  • De gemiddelde totaalscore van je team bekijken en de ranking van de individuele spelers zien (als zij daartoe toestemming verlenen). 

  • Team prestaties van jouw team vergelijken met die van een ander team, binnen jouw organisatie of een andere organisatie.

Vouw in