Loading...
 • Teamplay
 • Stap 1) Zet Teamplay aan
 • Stap 2) Tutorial bekijken

Quizmaster Helpdesk

Of je bent hier 1) om te snappen hoe het werkt of 2) je orienteert je om Quizmaster te worden.

 1. Ga naar de videotutorial of scroll verder
 2. De rol van de Quizmaster

De ultieme gespreksstarter en ondertussen samen leren over duurzame oplossingen

Als Quizmaster kan jij ook wat een ''normale'' Speler kan. Dat is:

 • Per game spelen. In de games kun je bijvoorbeeld worden getest op jouw impact, bewustzijn, kennis, vaardigheden, waarden, affiniteit of teamrol. Jij kiest welke game jij wilt doen, en in welke volgorde. Voor elke afgeronde game krijg je een badge!

 • De Challenge spelen. Hier dagen wij je uit om alle games die aanbevolen zijn voor jou te spelen. De Change Agent binnen jouw team/ organisatie bepaalt wanneer de Challenge gespeeld moet zijn. Jij bepaalt wanneer je de losse games speelt. Haal jij 1 game per dag? Of 1 per week? Of…? 

 • Certificaten halen. Een certificaat kan je behalen door examen te doen. In een examen worden alle games in 1x achter elkaar gespeeld. Tijdens het examen kan jij laten zien wat je allemaal al hebt geleerd! Aan het einde krijg je jouw certificaat.
  Soms zijn er zelfs meerdere certificaten te behalen! Ga naar de pagina ‘’Prestaties’’ en bekijk welke certificaten er te behalen zijn. 

Daarnaast kan jij als Quizmaster ook een teamplay begeleiden! Voor één of meerdere teams. Tijdens een teamplay begeleidt de Quizmaster een groep(je) collega’s bij het spelen van één of meerdere games. De Quizmaster kan: 

 • Tijdens een teamplay de voortgang op de vragen monitoren.

 • Per speler monitoren of alle games zijn afgerond (als de speler daartoe toestemming verleent).

 • Per individuele speler de score per game en de gemiddelde totaalscore over alle games bekijken (als de speler daartoe toestemming verleent).

 • De gemiddelde totaalscore van het team bekijken en de ranking van de individuele spelers zien (als de spelers daartoe toestemming verlenen).

 • Team prestaties van het team vergelijken met die van een ander team.

 • Met de Question loader een nieuw spel in elkaar zetten! Met jouw input selecteert de Question loader vragen uit de Question database. Aangepast aan het niveau van de spelers, de sector waarin jullie werken, en het onderwerp waarover jij en jouw team(s) willen leren.

Vouw in

Wil jij met een team één of meerdere games spelen? Dat kan. Via onderstaande instructie zet je Teamplay aan

Teamplay direct aanzetten

Als Quizmaster beheer jij je team(s) door per team een naam te registreren en een Teamcode aan te maken. Een Teamcode is het wachtwoord dat het team nodig heeft om in te loggen op de door jou gekozen game(s). Maar hoe maak je een Teamcode aan?

1. Een Teamcode maak je aan door te registreren als Quizmaster. Je vult je naam, e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in.
2. Je staat gelijk ingelogd en ziet de verschillende beschikbare games staan. Kies de game die je wilt spelen met je team door achter de game op de knop ‘’My Teams’’ te klikken. Op de volgende pagina klik je op de knop ‘’Create team’’ om een nieuw team met eigen naam en Teamcode aan te maken. 
3. Geef je team vervolgens een naam, en genereer een Teamcode.
4. Stuur de Teamcode en teamnaam door naar je team, en spelen maar!

Vouw in

In deze videotutorial van 5 minuten leer je hoe je een game kunt begeleiden. Zowel inhoudelijk, fysiek en mentaal. ;-)

Vouw in